Céges informatika oktatás
informatika képzések

Kihelyezett oktatások az ország egész területén


Excel, Word, PowerPoint, Prezi oktatások


Jogi nyilatkozat

Azzal, hogy Ön belép a www.informatika-tanfolyamok.hu webhely fő- vagy bármely aloldalára maradéktalanul és feltétel nélkül elfogadja az alábbiakat:

  1. A www.informatika-tanfolyamok.hu webhelyen megtalálható összes tartalom – beleértve, de nem kizárólagosan a képeket, a grafikákat, a cégjelző logókat, a szöveges és táblázatos tartalmakat – a szerzői jog védelme alatt áll. Ezért a WUP Webstúdió Bt. cg: 01-06-782901 (továbbiakban a webhely üzemeltetője) mint jogtulajdonos, valamint további jogtulajdonosok külön kifejezett írásbeli engedélye nélkül e tartalmak másolása és/vagy elektronikus úton történő tárolása és újrafelhasználása tilos. Tilos továbbá a webhely üzemeltetőjének előzetes kifejezett írásbeli engedélye nélkül a webhely tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is. A szerzői jogra illetve a szellemi tulajdonra vonatkozó rendelkezések megsértése büntetőjogi és polgári jogi jogkövetkezményeket, illetve kártérítési kötelezettséget von maga után.

  2. A www.informatika-tanfolyamok.hu webhelyen működő programok kidolgozói munkájuk során a tőlük elvárható legnagyobb gondossággal jártak el, de a kidolgozók és a webhely üzemeltetője kifejezetten elhárítanak minden felelősséget az Ön számítógépét vagy egyéb tulajdonát érő kárért (beleértve a vírustámadást is), amely a webhelyhez való hozzáférés, annak használata illetve böngészése következtében, illetve bármely anyag, adat, szöveg, kép, videó vagy hanganyag letöltése következtében következik be.

  3. A www.informatika-tanfolyamok.hu webhely üzemeltetője fenntartja magának a jogot, hogy a webhely bármely vagy összes szolgáltatását megszakítsa, illetve megszüntesse, tekintet nélkül arra, hogy ezt a webhely üzemeltetője kezdeményezte, vagy a webhely üzemeltetőjétől függetlenül következett be.

  4. A www.informatika-tanfolyamok.hu webhelyen találhatói információk technikai pontatlanságokat és szövegbeli hibákat is tartalmazhatnak. A webhely üzemeltetője fenntartja magának az információk illetve ezen információkkal jellemzett termékek bármikori, értesítés nélküli módosításának, kijavításának és tökéletesítésének jogát.

  5. Mivel a www.informatika-tanfolyamok.hu webhely üzemeltetőjének a webhelyhez kapcsolódó hivatkozások esetében nincs módja az ellenőrzésre, és azokra nincs befolyással, továbbá miután a webhely üzemeltetője nem vizsgálta felül sem a webhely egyes linkjeit, sem azok összességét, Ön tudomásul veszi, hogy a webhely üzemeltetőjét semmilyen más webes oldalért, vagy a webhelyhez hivatkozásokon keresztül kapcsolódó bármely egyéb Internet oldalért semmilyen felelősség nem terheli. Ön a webhelyhez, valamint az egyéb weboldalakhoz saját felelősségére, és a webhely üzemeltetőjének engedélye nélkül kapcsolódik.

  6. Hivatkozások csak a www.informatika-tanfolyamok.hu webhely nyitóoldalára engedélyezettek. A webhely üzemeltetőjének előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül mélyebb szintű hivatkozások nem megengedettek.

  7. A www.informatika-tanfolyamok.hu webhelyen az információk magyar nyelven olvashatók.

 

ÁSZF      Jogi nyilatkozat      Adatvédelem                                               Minden jog fenntartva! © 2016 - WUP Webstúdió Bt.